Saturday, June 30, 2012

Banyo


Tüm banyo ev teksili ürünleri havlular, bornoz takımları, aile bornoz setleri ve paspas modelleri;









Pierre Cardin Wave 3 lü Havlu Seti %100 Pamuk Ürün Tipi : Havlu Seti Ebat : Set Ürün Bilgileri: 1.Yüz Havlusu:50x90(3 Adet)











Beşiktaş Elit Bornoz %100 Pamuk Ürün Tipi : Bornoz Ebat : Medium/Large











Pierre Cardin Ladonna Aile Seti %100 Pamuk Ürün Tipi : Aile Seti Ebat : Set Renk : Krem Ürün Bilgileri: 1.Bornoz:M+L Krem 2. Yüz Havlusu:50x90(2 Adet) 3. Banyo Havlusu:85x150(2 Adet) 4. Terlik:2 Adet











Taç Soft Relax Banyo Havlusu %100 Pamuk Ürün Tipi : Banyo Havlusu Ebat : 90x150 Renk : Mavi Pembe Somon Sarı Lila Yeşil Ürün Bilgileri: 1.Banyo Havlusu:90x150 Koyu, açık, canlı, doğal, her gün çeşitli tonları bulabileceğiniz soft havlu serisi, dilediğiniz şekilde kombinasyon yapmanıza imkan sağlıyor. Bu serideki havlu ve bornoz takımlarıyla yaşayın, banyonuzu istediğiniz gibi tasarlayın.











Fenerbahçe Çocuk Bornozu %100 Pamuk Ürün Tipi : Çocuk Bornozu Ebat : 8/10/12/14 Yaş











Grapes Aile Seti Bambu Ürün Tipi : Aile Seti Ebat : Set Renk : Ekru Ekru Ürün Bilgileri: 1.Bornoz:M+L(Ekru-Ekru) 2. Yüz Havlusu:50x90(2 Adet) 3. Banyo Havlusu:85x150(2 Adet) 4. Terlik:(2 çift) TAÇ kalitesiyle bambu ve pamuk ipliklerinden üretilmiş bornoz ve havlu aile seti takımları bambu serisi ile bir araya geldi. Teninizde yumuşaklığı hissederken, zarif desenleriyle tarzınızı yansıtın.











Freemood Habana Yüz Havlusu %100 Pamuk Ürün Tipi : Yüz Havlusu Ebat : 50x90











TAÇ Galatasaray Bebek Bornozu 2-4 Yaş











Pierre Cardin Santacruz Aile Seti %100 Pamuk Ürün Tipi : Aile Seti Ebat : Set Renk : Krem Ürün Bilgileri: 1.Bornoz:M+L Krem 2. Yüz Havlusu:50x90(2 Adet) 3. Banyo Havlusu:85x150(2 Adet) 4. Terlik:2 Adet


AKER 2012 Şal Modelleri

AKER” 2012 sezonunda da  birbirinden şık şal modelleri ile göz dolduruyor.


Renk ve model seçenekleri ile her tarza uygun bulabileceğiniz  “AKER” 2012 şal modellerinden sizler için seçtiklerimiz…


 








Bunlarıda Okudular ...:

Romantik Düğün









Kızımızın en mutlu gününde onu bu güne hazırlamak için yardımcı oluyoruz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.Oyunda gelinimize makyaj yaptıktan sonra DRESS UP yazısına tıklayıp gelinlik seçimini yapıyoruz ve DONE yazısına tıklıyoruz.


































Çanlar Çalsıınnn :)

Uzun bir aradan sonra blog'uma girip baktığımda yazmayı çok özlediğimi fark ettim ve yazmaya tekrar başlamaya karar verdim. Ne yazsam ne yazsam diye düşünürken çok da düşünmemem gerektiğini farkederek şu an ne yaptığımla ilgili yazmaya karar verdim. Belki önceki yazılarımı okuyan olmuştur bilemiyorum ama V.'yle evlenmek üzere olduğum gerçeğini anlatmak yerine evlilik öncesi dönemin enn enn heyecanlı anlarını aktaracağım.

1. ÇEYİZ

Gelsin tabaklar, gitsin bardaklar... Evet her mutfağın olmazsa olmazı tabak, bardak, çatal, kaşık.... Bunları almak için ilk akla gelen yer ise tabii ki PAŞABAHÇE. Her yer rengarenk... Geometrik desenlisi, çiçeklisi, kelebeklisi derken karar vermek gerçekten çok zormuş. Ama tabii ki verdiğiniz kararın sonunda yıllarca kullanacağınız bu malzemelerin içinize %100 sinmesi ise ayrı bir mutluluk.

Benim tercihim geometrik desenler, kontrast renkler ve çiçek motiflerinin harmanlanmasıyla oluşan aşağıdaki takım. Nasıl tatlı nasıl tatlı anlatamam yani yemeği yeme tabağı ye o derece :))













2. GELİNLİK

İşte bu en zor ama belki de en eğlenceli kısım. Randevu al, fotoğraflardan seç, beğendiklerini dene, denedikçe kararsızlaş, kararsızlaştıkça umutsuzlaş.... Off off çeken bilir ne demek istediğimi, hele ki kararsız bir insansanız... Ama ben sanırım bir galeyana gelip birini seçme aşamasına geldim. Seçtiğim modeli göstermek isterdim ancak biraz da süpriz olsun istiyorum. Bu nedenle 17 Kasım 2012 sonrası merakınızı yenmenizi sağlayacağım SÖZ :)

Gelinliği tamamlayan aksesuarlara gelince eskilerimizin namus göstergesi olarak taktığı KIRMIZI kuşak tabii ki artık günümüzde neredeyse hiç takılmıyor. Onun yerini Vera Wang'ın SİYAH kuşakları aldı ve bence gelinliklere ayrı bir hava katıyorlar kim ne derse desin. 








 Bir de duvak yerine takılan saç aksesuarları var. Onlara da hayranım. Böyle çiçekli, taşlı, tüylü, tüllü :) Benim tercihim de bu yönde olacak sanırım :)








Zaten yapım gereği farklılığı seven, farklı olmak isteyen, cesaret edilesi zor şeyleri tercih etmeyi seven biriyim. Umarım çok yadırganmam...

3. ORGANİZASYON

Eveettt geldik "O" güne. İnce düşünülmüş detaylarla süslenen masalar davetliler için hiçbir şey ifade etmiyor farkındayım. Çnük ben de gittiğim düğünlerde şu son zamana kadar masayı hiç incelemedim ne yalan söyleyeyim. Çok pahalı ver gereksiz gerçekten yapılanlar ama yapmasan da olmuyor maalesef :( Bu konuda birçok alternatif var. Çiçekler, şamdanlar, masa örtüleri, suplalar, yani aklınıza gelebilecek herşeyi değiştirme ve renklendirme olanağına sahipsiniz. Ama çok abartmamak lazım çünkü hepi topu 4 saatte bitiyor gece zaten ve kimsenin aklında masa süslemesi kalmıyor bilginize :)

Health literacy around the world - please distribute

My source: HIFA2015

Hello!

At the request of the U.S. Institute of Medicine Roundtable of Health Literacy, I am preparing a background paper on health literacy activities around the world. To support that effort, I have created an online survey tool to gather information on how health literacy is being put into policy and practice in national, state, and local governments, the European Union, the United Nations, the business community, non-governmental and non-profit organizations, and within the education sector.

Our goal is to learn what is going on in the field of health literacy in as many nations as possible [*see note below] - and your assistance in both responding to the survey and sharing the survey with your colleagues is critically important. Please respond to the survey and please forward this survey link and request for participation to your peers and colleagues working in the field around the world.

You can find the survey at http://www.surveymonkey.com/s/global_health_literacy_listserv

A report will be made available based on the outcomes of this effort.

Please let me know if you have any questions about this project or encounter any problems with the web site.

If you have previously received this invitation, you do not need to respond to the survey again if you already have done so. If you have not already done so - please do!

Thank you!

Andrew Pleasant

Andrew Pleasant, Ph.D.

Health Literacy and Research Director

Canyon Ranch Institute

8600 E. Rockcliff Road

Tucson, AZ 85750

Phone 520.239.8561, Ext. 4147

Fax 520.239.8542

andrew AT canyonranchinstitute.org

Canyon Ranch Institute is a 501(c)3 non-profit public charity.

For information, please visit canyonranchinstitute.org


HIFA2015 profile: Andrew Pleasant is Director of Health Literacy and Research at Canyon Ranch Institute, United States. Professional interests: Health literacy, Prevention of disease, Integrative medicine, Health system reform. andrew AT canyonranchinstitute.org

[*Note from HIFA2015 moderator:

At the end of the survey is the following question:

'Please tell us what you think would be the best next steps for the field of health literacy. What could other health literacy researchers, practitioners, and academics located around the world do that would help you to make a greater impact and further advance health literacy in your work?'

I would like to invite comments on this question for discussion here on the HIFA2015 forum: hifa2015 AT dgroups.org

Health literacy is a critical issue to achieve the HIFA2015 goal - to ensure that lack of availability and use of basic healthcare knowledge is no longer a major contributing factor to needless death and suffering. What more can be done to improve health literacy in low and middle income countries? And what more can be done to ensure that healthcare information is presented in ways that are appropriate to those with low health literacy?

Thanks, Neil PW]

Çikolatalı Krep Nasıl Yapılır Tarifi







Çikolatalı Krep Nasıl Yapılır Tarifi Yemek Tarifleri, Mis Yemek, Krepler, Krep tarifleri, Krep Çeşitleri, Mis Krep, Mis Krep tarifi, Çikolatalı Krep Tarifi, Çikolatalı Krep Tarifi Çikolatalı Krep Nasıl Yapılır Çikolatalı Krep Oktay Usta Tarifleri Çikolatalı Krep Pişirmek Çikolatalı Krep Yapmak, Çikolatalı Krep Tarifleri, Çikolatalı Krep Nasıl Pişirilir, Çikolatalı Krep Oktay Usta Tarifi, Çikolatalı Krep Pişirme Çikolatalı Krep Yapmak, Çikolatalı Krep Malzemeleri.











Çikolatalı Krep Tarifi 






Malzemeler: 














  • 250 milim (1 su bardağı) elma suyu 









  • 2 Yemek kaşığı toz şeker 









  • 1 tane limon 









  • 1 tane çubuk tarçın 









  • 2 tane armut 









  • 125 gr un (1 su bardağından biraz fazla) 









  • 250 milim süt (1 su bardağı) 









  • 2 tane yumurta 









  • 20 gram margarin 









  • 2 tatlı kaşığı sıvı yağ 









  • 100 gram sütsüz çikolata 









  • 4 tane top dondurma 









  • 75 gram çikolatalı fındık ezmesi 









  • 40 gram kıyılmış 









  • Antep fıstığı 









  • Tuz 













Hazırlanışı:






Elma suyu, şeker, limon kabuğu, 5 yemek kaşığı limon suyu ve tarçını 10 dakika kısık ateşte hafifçe kaynatın. Diğer taraftan armutları soyun, saplarını üzerinde bırakarak, ortadan ikiye bölün ve çekirdeklerini çıkartın. Yarım armutları kaynamakta olan karışımda olgunluklarına göre 20-25 dakika pişirin ve soğumaya bırakın. Un, süt, yumurta, bir tutam tuz ve eritilmiş margarini blendırda karıştırın. 






20 Dakika dinlendirmeye bırakın. 






Tavayı yarımşar tatlı kaşığı sıvı yağda peş peşe 30 santim çapında 4 krep pişirin ve sıcak tutun. 






Çikolatayı ufalayın, benmari usulü eritin ve çikolatayı fındık ezmesi ile karıştırıp, kreplerin üzerine sürün. Krepleri rulo yapın ve dilim dilim kesin. 






Süzülmüş armut, dondurma ve antep fıstıkları ile süslediğiniz tabağa alıp, servis yapın. 



Oyun Parkı









Oyun parkına gelen kızımızı MOUSE yardımıyla seçimler yaparak en güzel giysilerinden giydiriyoruz.